Projektek amin jelenleg is gőzerővel dolgozunk

Folyamatban lévő projektek Tervezett projektek

WebetNeked 2024 Projektek

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze a szóra érdemes nagyobb saját munkáinkat, hogy az érdeklődőink ízelítőt kapjanak abból, hogyan dolgozunk

Folyamatban lévő

WebetNeked Free

WebetNeked Free egy hely ahol egyszerűen és ingyen saját weboldalad lehet, minden induló nehézséget mellőzve. Az ingyenes változat havi képletes összeg ellenébe fizetős PRO funkciókkal egészíthető ki, mint például egy saját domainnév.

Emellett a honlapod része lehet egy közösségnek is, ami opcionálisan választható, ezáltal a hasonló témájú oldalak közötti kommunikációt lehetővé téve. Így nem kell attól sem félned, hogy vajon ki fog majd tudni az oldaladról.

WebetNeked Free Felfedezése

Cloud For Windows

Cloud For Windows egy, a nyílászárókat értékesítő cégeknek kifejlesztett platform, ami egy felhőalapú értékesítő rendszert ad a cégek kezébe. A cégeknek lehetőségük van saját weboldal megalkotására, több előre konfigurált modern dizájn segítségével, de akár egy meglévő weboldalba is problémamentesen beépíthető az árajánlat készítő modul.

A cégek teljes rálátást kapnak az üzleti menetre, amit nap mint nap hatékonyabbá tehetnek a rendszer nyújtotta különböző eszközök által. Ide tartoznak például a naprakész statisztikák, Android, iOS illetve Windows-os alakalmazások, melyekkel az irodát egyenesen a zsebükben hordhatják.

Cloud For Windows Felfedezése

Dj Beast Zenei Portál

Dj Booking East egy zenei portál, ami a lehető legtöbb előadót, dj-t, szórakozóhelyet és még sok minden mást tömörít magába. Az alkalmazás használatával te is könnyedén szervezhetsz egyéni partyt menő zenészek jelenlétével otthon, de akár a sok sok szórakozóhely valamelyikének lefoglalásával is.

Ezek mellett a DJBeast egy közösséggi oldal is saját magazinnal. Célja a hasonló zenei érdeklődésű emberek közelebb hozása egymáshoz. Gyere és csatlakozz te is nagyszerű közösségünkhöz!

Dj Beast Portál Felfedezése

Tervezés alatt

Butikpont

Butikpont egy virtuális bevásárlóközpont. Itt bolthelyet bérelhet a kereskedő, ahol saját arculattal, domainnel ellátott weboldala lehet pár kattintással. A Butikpont érdekessége, hogy a kereskedő maga dönti el, hogy a saját butikja megjelenjen e a közös oldalakon, keresésekben, hirdetésekben, kampányokban, vagy sem.

A közösségi részekben is résztvevő butikok olyan kiváltságokat élvezhetnek, mint például, hogy láthatják a leginkább keresett termékek neveit, továbbá, hogy megtekinthetik, hogy egy adott termék milyen áron mozog a Butikpont rendszerén belül, mindezt természetesen teljesen diszkrét módon.

Butikpont Felfedezése

Butiktér

Butiktér egy virtuális piac. Egy tér ahol mindenki eladhatja saját termékét vagy épen mindennapi holmiját annélkül, hogy különösebb teendője lenne vele.

Telefonodra telepített alkalmazás segítségével lefényképezett terméket a Butiktér azonnal megjeleníti a rendszerben, ráadásul, ha esetleg valaki hasonló terméket kereset, vagy tett kívánságlistára azonnal üzenetet kap a termék elérhetőségéről.

Butiktér Felfedezése

Balatourist

Balatourist egy a Balaton és annak környékén található gasztronómiai, vendéglátási egységeket illetve látványosságokat tömörítő oldal, rengeteg érdekes funkcióval. természetesen nálunk nem csak szálláshelyek, hanem kiadó szobák is találhatók, sőt csatlakozás után akár te is kiadhatod esetlegesen üres szobádat.

Segítségével könnyen megtalálod a számodra megfelelő szálláshelyet illetve a tökéletes programot annak környékén. Ha Balaton mellet tervezel szabadságolni, mindenképp próbáld ki alkalmazásunkat és ne maradj le az érdekes programokról sem.

Balatourist Felfedezése
Vissza a tetejére Zöld Erő Partner

2009-2024 © WebetNeked – Minden jog fenntartva. A weboldal teljes tartalma szerzői jog alá esik. Jogi nyilatkozat