Hogyan költöztessünk honlapot

Ingyen Weboldal költöztetés

Egyszerűvé tesszük számodra a weboldalköltöztetést!

Átköltöztetjük a weboldaladat helyetted és ingyen!

Az ügyfél egyik legnagyobb kihívása a weboldala új tárhelyre való áthelyezése. Ez az egyik legijesztőbb feladat, amellyel a weboldal tulajdonosának előbb-utóbb szembe kell néznie. Ez az oka annak, hogy a WebetNeked INGYENES weboldalköltöztetést kínál minden olyan ügyfél számára, akinek meglévő webhelye van egy másik tárhelyszolgáltatónál, és át kíván térni hozzánk.

1

Válj a WebetNeked ügyfelévé 1. lépés

Szerezd be valamelyik csomagunkat mindössze 1.200Ft-tól és a fiókod perceken belül aktiválva lesz.

2

Add meg a weboldalad adatait2. lépés

Jelentkezz be a saját WebetNeked fiókodba és egyszerűen add meg nekük a jelenlegi tárhelyszolgáltatód adatait.

3

Dőlj hátra & relaxálj, amíg mi dolgozunk 3. lépés

Az áttelepítési csapatunk szakértői gondoskodnak az Ön webhelyének teljes költöztetési folyamatáról.

A weboldal költöztetés folyamatának részletei

WebetNeked a világ egyik legjobb webtárhely szolgáltatását kínálja. Mindössze 1.200Ft-tól havonta egy teljes értékű webtárhely fiókod lesz. A csatlakozás egyszerű. Menj át a megrendelőlapra és válasz igényeidhez illő tárhelyet.

Miután megszerezted a webtárhely fiókodat, egy üdvözlő e-mailt fogsz kapni, amely tartalmazza az új szolgáltatásra vonatkozó összes információt. Tartsd ezt kéznél, mivel szükséged lesz rá a jövőben.

Megjegyzés: A webtárhely fiók megszerzésével a weboldal automatikusan nem kerül át. Tehát ne aggódj, hogy a weboldalad offline lesz vagy nem lesz elérhető.

Most, hogy a WebetNeked webtárhely fiókod aktiválva lett, valószínű ki szeretné használni ingyenes weboldal költöztetési szolgáltatásunkat a költöztetési kérelem benyújtásával aa fiókkezelő felületéről. Miután belépett a fiókkezelőbe, kattintson a Támogatás menüre, majd a Migrációs kérelem űrlapra. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a webhely költöztetési kérelem kitöltéséhez.

Honlap költöztetési csapatunk megkapja a webhely költöztetési kérelmet, és megkezdi munkát a webhely átköltöztetésével. Ezen a ponton a webhely költöztetési csapat kezel minden az Ön weboldalának átköltöztetésével kapcsolatos problémát.

E folyamat során felszólítjuk a domain név DNS-jének módosítását a névszervereinkre. Ez a folyamat 24-48 órát vesz igénybe, hogy érvénybe lépjen. Általánosságban, a kezdetektől a végéig az áttelepítés akár oly kevés mint 1 óra, de ákár 48 óra hosszat is igénybe vehet, attól függően, hogy mekkora a fiók, és kitől költözik. A webhely költöztetési csapatunk a webhely költöztetési folyamat alatt kötve tartja a kezét annak biztosítása érdekében, hogy webhelye helyesen kerüljön átköltöztetésre problémák és / vagy hosszabb ideig tartó állásidő nélkül.

Miután csapatunk értesített arról, hogy a weboldal áthelyezése befejeződött, megkérnek, hogy ellenőrizd weboldalad, hogy megbizonyosodj arról, hogy minden működik. Feltéve, hogy megváltoztattad a DNS-t és kivártad a 24-48 órát hogy a domain feloldjon, mindennek megfelelően kell működnie.

Javaslatunk, hogy legalább egy hétig aktív maradjon a régi tárhely fiókja is. Így, ha bármilyen probléma merülne fel a weboldal költöztetés során, az könnyen megoldható lenne. Ha már biztos benne, hogy webhelye megfelelően működik, folytathatja a régi tárhely fiók törlését. Ne feledje, hogy ezzel nem törli a domain regisztrációs szolgáltatását, amennyiben nem a tárhelyszolgáltató biztosította a domain nevét.

Ingyenes domain költöztetést kínálunk, tehát miért ne, ugye? A weboldal költöztetést követően domainedet a meglévő regisztrálótól átköltöztethetjük. A folyamat elkezdéséhez, kövesd a Domain Költöztetési Útmutató cikkünket a tudásbázisban.

Mindössze ennyit kell tenned, hogy a weboldaladat a WebetNeked-hez költöztesd. A stresszt és a fejfájást levesszük a válladról azáltal, hogy egyszerűen csak elvégezzük helyetted a weboldal költöztetést ingyenesen. Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, vagy telefonálj a +36-30-553-42-23 telefonszámon esetleg használd az élő chat funkciót.

INGYENES weboldalköltöztetés konzultáció

Beszélj egy WebetNeked tárhely-szakértővel élő chaten keresztül, egy nem kötelező weboldalköltöztetés konzultáció ügyben, hogy megválaszoljon bármilyen kérdést vagy aggályt, ami felmerülhet benned!

Élő chat indítása

Kérdéseid vagy aggályaid vannak a folyamatról?

Hívd fel a 06-30-553-42-23 telefonszámot és beszélj az egyik WebetNeked tárhely szakértővel, aki válaszolni fog minden olyan kérdésre, ami felmerülhet a weboldalad WebetNeked-hez való költöztetésel kapcsolatban

Íme néhány Webtárhely szolgáltató, akiktől a költöztetés probléma mentesen megoldható:

  • BlueHost*
  • WPEngine
  • HostMonster*
  • SiteGround
  • InMotion Hosting
  • Site5*
  • iPage*
  • GoDaddy
  • MediaTemple
  • Dreamhost
  • HostPapa
  • StartLogic*
  • JustHost*
  • LunarPages
  • A Small Orange*
  • HostGator*
  • FatCow*
  • HostNine*
  • NetFirms*
  • Arvixe*
  • IX Web Hosting

* Jelöli a nyilvánosan működő anyavállalat tulajdonában levő webszervereket: Endurance International Group Inc. (EIG)

Legyen még ma zöld a weboldalad.

Költöztess Még Ma
Vissza a tetejére Zöld Erő Partner

2009-2024 © WebetNeked – Minden jog fenntartva. A weboldal teljes tartalma szerzői jog alá esik. Jogi nyilatkozat